Terhin tarina

"Kirjoittaessa kaikki on mahdollista."

Terhi

Minulla on ollut kynä tukevasti kädessä jo ennen kuin menin kouluun. Kirjoitin ja luin sujuvasti ennen ensimmäistä luokkaa.

Siitä lähtien laatikot ovat täyttyneet päiväkirjoista, muistivihkoista, raapustetuista sekavista muistiinpanoista, vanhoista täyteen kirjoitetuista allakoista ja printatuista tarinoista. Ensimmäisen tarinani kirjoitin vihreään vahakantiseen ruutuvihkoon mummolassa 6-vuotiaana ja sen nimi oli "Hyppärmäen haamut". Itse tarina ei ole jättänyt mitään muistijälkeä, mutta tarinan nimi jäi jostain syystä mieleen. Ja se vahakantinen vihko.

Olen käynyt monia kirjoittamisen kursseja, osallistunut kirjoituskilpailuihin (menestynytkin), kirjoittanut runoja tilauksesta ja huviksi, kirjoittanut tietotekstejä, kolumneja, blogitekstejä, outoja tarinoita. Yksin, ryhmässä, kirjoittavan kaverin kanssa. Hahmotan ja jäsennän asioita kirjoittamalla, ratkon ongelmia kynä kädessä ja kirjoitan ylös tapahtumia, lauseita, hauskoja sanoja ja mielenkiintoisia näkemyksiä.

Tälläkin hetkellä opiskelen kirjoittamista - mutta siitä lisää myöhemmin.

Olen ammatiltani työnohjaaja, työyhteisösovittelija ja systeeminen coach. Olen siis työhyvinvointialan ammattilainen. Niitä hommia olen tehnyt reilut 8 vuotta kokopäiväisesti.

Kirjoittaminen ja työhyvinvointi ovat aina sopineet mielestäni oikein hyvin yhteen. Ja siitä se kaikki sitten alkoi. Työhyvinvointikirjoittaminen. Ensin omaksi hyödyksi ja iloksi, sitten vähän kerrassaan enemmän ja enemmän myös asiakkaiden hyödyksi. 

Kiva, kun olet tullut visiitille Kirjoita keveämpi työelämä -sivustolleni! Toivottavasti kohtaamme pian työhyvinvointikirjoittamisen merkeissä. Etänä tai lähinä - kirjoittaen tämän päivän työelämää virke kerrallaan keveämmäksi!

t. Terhi

© 2023 Terhi Lavonen. Tehdaskatu 6, 24100 SALO. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita